Kompisen Maggie Andersson har nominerat henne:

"För allt hon gör för att Vingåkers Folkets park ska leva vidare. Hon ordnar fester, hon bakar för att få in pengar till parken, mm. Hon är helt enkelt bara en solstråle", skriver Maggie Andersson.

Heidi Lundberg är glad över nomineringen.

– Det är faktiskt andra gången. Det känns roligt, säger hon och ler.

Heidi Lundberg är anställd på halvtid och arbetar med att fylla parken med aktiviteter för hela familjen. Dessutom kan den som vill hyra lokalerna för olika evenemang och fester. Hon trivs med sitt arbete och tycker om att kunna arbeta självständigt.

Varför är folkparken viktig?

– Det måste finnas någonstans där folk kan träffas, ha roligt och dansa. Många folkparker har rivits. Också denna var på väg att jämnas med marken, men vi lyckades rädda den och renovera den. Jag vill att det här ska bli Sveriges bästa folkpark. Vi vill få i gång parken ordentligt och få lönsamhet i verksamheten, inte minst för underhållet av parken. Utan lönsamhet fungerar det tyvärr inte, säger Heidi Lundberg.

Parken har bråda dagar med barndisco, afternoon tea, pensionärsdans och Barnens dag.

– Och bröllop! Folk har börjat få upp ögonen för att detta är en fin plats för sådant, säger Heidi Lundberg.

Men sommaren är faktiskt lugnare än vintern. På vinterhalvåret bjuds det på konserter, loppis, motionsdans, krogshow, bridge och yoga.

Pensionärsdanserna är väldigt populära. Men hon hoppas på större uppslutning till Augustibasaren, som hon minns att hon redan som liten besökte.

– Folk kommer hit från många olika håll som till exempel från Norrköping, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Det känns kul, säger Heidi Lundberg.

Om du får drömma, vilken artist skulle du vilja få till parken?

– Brolle Jr, säger Heidi Lundberg blixtsnabbt. Och så några riktigt bra dansband, det vore fint.