– Hon har ett gott hjärta, vill alla väl, tar hand om folk. Hon bemöter alla med vänlighet, säger Jonas Nyström.

I familjen finns också lilla solstrålen Siri, som nyss fyllt två år. Hon sitter med en stund vid bordet när mamma blir intervjuad, och rätt som det är sjunger hon "Blinka lilla stjärna där", utan ord, men med klar melodi. Hennes mamma tycker också om att sjunga.

– Vi sjunger så mycket som möjligt, säger Sinikka Nyström.

Hon är uppvuxen i Södertälje och kom till Katrineholm för femton år sedan.

– Jag hade träffat en kille. När vi separerade tänkte jag att det är så lugnt och bra här i Katrineholm, och man kan gå och cykla dit man ska, så här ska jag vara kvar. Sen träffade jag min man Jonas, och i oktober ska vi flytta till hus.

På frågan vad hon mest ser fram emot med att bo i hus säger hon:

– Friheten med en trädgård för Siri att leka i, att kunna bara gå ut och sätta sig.

Flyttkartonger står på lut i vardagsrummet, och några har börjat fyllas.

– Jag plockar i och Siri plockar ut. Det är svårt att bestämma vad man ska ha kvar och vad man inte ska ha kvar.

Sinikka har jobbat hela sommaren, eftersom hon började på sitt nuvarande jobb i april i år efter att ha varit hemma med Siri.

– Jonas har haft semester, så han och Siri har varit och badat mycket. Annars har vi inte gjort så mycket, några små utflykter med Siri. Vi har åkt till bondgårdar och tittat på djuren. Just nu är det inte så mycket annat än jobb och Siri. Så får det vara nu.

– Jag jobbar på Vallmotorp som boendestödjare. Där är det skog, åkrar och nära till sjön, en fantastisk miljö att jobba i och fantastiska arbetskamrater. Vi hjälper varann. Jag kunde inte jobba på ett bättre ställe.

Har du någon dröm?

– Jag har nyss uppfyllt min dröm – tagit körkort före 40, ett par veckor innan jag fyllde 40. Vi har köpt hus. Jag har uppfyllt målen jag hade. Jag är väldigt nöjd. Man får kämpa för sina mål. Allting går, bara man är beredd att satsa tid och pengar, säger Sinikka Nyström.