Skribenten har så sakta återhämtat sig efter chockhöjningen av hyra.

Rätta och justera alla fel efter chockhöjning av hyran KFAB

Insändare

Fy skäms KFAB. Har så sakta återhämtat mig efter chockhöjningen av hyran.

Det här är en debattartikel med syfte att påverka. Det är den externa debattörens egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Läs mer: Så jobbar Katrineholms-Kuriren med journalistik.

Vi är många som är besvikna på hur KFAB har skött sin senaste hyreshöjning. När jag ifrågasatte höjningen av hyran blev svaret att inglasade balkongerna kommit efter med avgiften. En höjning för min del skulle bli ca 74 kr i månaden men blev 294 kr istället. Vet dem som fått ännu mer i höjning.

Skulle vara intressant att veta hur mycket som gick till balkongerna så man har koll till nästa år. Det är så illa skött att gå bakom ryggen på både hyresgäster och berörd part som suttit med vid förhandlingarna av hyran. Diskussion om balkongerna har varit uppe på agendan men inget beslut hade tagits om höjning.

Har fastighetsägare bestämda priser på tillvalen då behöver de inte förhandla om höjning alltså, eller? Då känns det som de skulle kunna höja priset på tvätt och diskmaskin med mera också när det passar dem.

Nästa gång kanske ni åtminstone kan göra ett utskick och förvarna.

Boende på Rosenbusken

Läs mer om dessa ämnen

KFABBostadInsändare