Insändarskribenten vill att kommunen informerar om förändringar i hemtjänsten på plats, i stället för att meddela saker i tidningen eller på sociala medier. Foto:

Kom ut och informera oss om hur ni ska jobba vidare

Debatt

När Susanna Kullman (vård- och omsorgsförvaltningens chef, red.anm) var ute på arbetsplatserna var halva ordinarie arbetsstyrkan på semester och även chefer!

Det här är en debattartikel med syfte att påverka. Det är den externa debattörens egna åsikter som förs fram, inte tidningens. Läs mer: Läs mer: Så jobbar Katrineholms-Kuriren med journalistik.

Är det då okej att skriva en rapport som inte alla som det berör har kunnat tagit del utav för att man hade semester? Och inte kunnat delge hur man upplever sin arbetssituation ?

Och nu kan man läsa i tidningen att Susanna Kullmans rapport är nu klar! På vilket sätt?

Har läst rapporten och kan inte ens hitta min egen arbetsgrupp, för min upplevelse är då inte detsamma som står i rapporten.

Powerbanks och hjälp med inloggning i sina paddor det är ju bra, men det finns ju mer och när skall det vara klart?

Men vem gör det och hur? När skall det vara klart eller kommer det att rinna ut i sanden?

Närvarande chefer på vardagar är bra; men när helgen kommer vart är de då?

Klart de inte kan jobba sju dagar i veckan men att även någon chef finns tillgänglig på helgerna vore ju bra.

Så kom ut och informera arbetsgrupperna om hur ni tänker jobba vidare det är inget jag/vi vill läsa om varken i tidningen eller på facebook.

Finns de som varken har tidningen eller facebook.

Så gör om och gör rätt kom ut och prata med oss alla på ett personalmöte eller ett extramöte, för information är viktig att vi får, så att vi kan få arbetsro.

Var på en utbildning där man skulle illustrera framtiden och där förvaltningsledningen står och håller varandra i händerna och blickade uppåt men de glömde det viktigaste att ta med oss personal.

Vi står fortfarande kavar på golvet och gör ett himla bra jobb som dom flesta utav oss älskar annars skull vi inte orka, så lyssna på oss och ta lärdom för det finns så mycket kunskap som man inte tar till vara på här i Katrineholms kommun.

Bemötande som vi får av våra fina brukare gör att vi orkar kämpa vidare och det är för dem vi finns!

USKA inom hemtjänsten

Läs mer om dessa ämnen

Debatt